Γιατί η τέχνη είναι καύλα και μπορεί να γραφτεί.
Αποστολή ιστοριών - Μήνυμα προς τους αναγνώστες του ιστολογίου

Χωρίς εσάς, τους φίλους του ιστολογίου δεν μπορεί να υπάρξει αυτό το μπλογκ.
Μπορείτε να στέλνετε με ανώνυμο email την hard core, θεότρελη ιστορία σας
στο email: kokkinofaraoni@gmail.com
Καλό είναι η ερωτική σου ιστορία να έχει μια στοιχειώδη πρωτοτυπία και πλοκή, καθώς και να περιλαμβάνει ένα ψευδώνυμο. Σειρά προτεραιότητας θα έχουν οι ''γυναικείες'' ιστορίες.
Η κάθε ιστορία θα δημοσιεύεται από 1-7 ημέρες μετά την παραλαβή της.
Είναι ευνόητο πως οι ήρωες των ιστοριών θα πρέπει να είναι αυστηρά άνω των 18.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...(ερωτική ιστορία n2)

Ήξερα ότι πλησίαζε η μέρα που θα εκπλήρωνα την φαντασίωσή του. Την τελευταία φορά τον είχα πάρει από πίσω με strap ήταν η δική μου φαντασίωση, που έγινε πράξη.
Αλλά ας περάσουμε στο παρόν. Είχε ξαπλώσει ανάσκελα και χώθηκα ανάμεσα στα πόδια του...Έφτυσα πάνω στην παλάμη μου και άρχισα να μαλακίζω τον πούτσο του.
- Έτσι καύλα μου κάνε με σκληρό.
Τον μαλάκιζα για ένα πεντάλεπτο ασταμάτητα μέχρι που ίδρωσε η δεξιά μου παλάμη και έτσι άλλαξα χέρι, αλλά δεν έλεγε να γίνει πέτρα.
- Φτάνει μωρό μου, ξεκίνα να μου τον ρουφάς τώρα.
- Μμμμ, με τρελαίνει ο πούτσος σου.
Ξεκίνησα πρώτα με ένα καλό πιπίλισμα στα αρχίδια του και μετά πέρασα στο κυρίως πιάτο. Αφού έβγαλα τελείως έξω την βάλανο του πέους του, την έβαλα μέσα στο στόμα μου, μαγκώνοντάς την σφιχτά με τα χείλη μου. Τον ρουφούσα με επιδεξιότητα... ο πούτσος του έγινε πέτρα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.
- Έτσι πουτανάρα μου, σάλιωσέ με, θέλω να τον νιώθω να κολυμπάει μέσα στην λιμνοθάλασσα του στόματός σου.
Ανέβασα ταχύτητα και άρχισα να του ρουφάω πιο δυνατά την βάλανο. ''σλουπ, σλουπ, σπλουπ...''
- Αχ πουτάνα, θα μου ξεσκίσεις τον πούτσο, πονάω αλλά μ' αρέσει, μη σταματάς.
Και εγώ απαντούσα με: ''σλουπ, σλουπ,σπλουπ...''.
- Αχ, πουτάνα με πεθαίνεις, έτσι χώσε την γλώσσα σου μέσα στον πούτσο μου.
- Προσπαθούσα καθώς ρουφούσα την βάλανό του να χώνω την γλώσσα μου μέσα στην ουρήθρα του και η αλήθεια είναι πως την είχα ανοίξει αρκετά. Σφάδαζε και έσφιγγε το σώμα μου με τα πόδια του και η ηδονή που ένιωθε ξεχείλιζε. Ήταν τελείως ευάλωτος πια και μπορούσα να τον κάνω ότι θέλω.
Τότε, μισολιπόθυμος μου λέει: - ''Δεν είπα ακόμη την τελευταία μου λέξη'', σήμερα θα εκπληρώσεις την πιο τρελή μου φαντασίωση...αααααααχ. Αναστέναξε όταν έμπηξα την γλώσσα μου ακόμη πιο βαθιά και έκανα τον πουτσοκέφαλό του να μοιάζει σχεδόν με μουνί. Την ίδια ακριβώς στιγμή μπαίνει στην κρεβατοκάμαρά μας ένας γυμνός κουκουλοφόρος καυλωμένος και με τον πιο χοντρό πούτσο που έχω δει στη ζωή μου. Τρομάζω και βγάζω τον πούτσο του άντρα μου από το στόμα μου. Τότε εκείνος με πιάνει από τις μπούκλες των μαλλιών μου και μου καρφώνει τον πούτσο του βαθιά στο λαιμό. Λες και άνοιξα τον νεροχύτη δεν μπορώ να συγκρατήσω τα σάλια μου αφού ξεχύνονται από το στόμα μου, ρέοντας πάνω στα αρχίδια του και από κει στο σεντόνι του κρεβατιού.
- Σου είπα μωρό μου ότι σήμερα θα εκπληρώσεις την πιο τρελή μου φαντασίωση. Ο γαμιάς είναι δικός μας μην ανησυχείς.
Ο κουκουλοφόρος πετάχτηκε ακριβώς πίσω μου πάνω, άνοιξε τα κωλομέρια μου με τα χέρια του και άρχισε να μου χαϊδεύει απαλά την κωλότρυπά μου με την γλώσσα του. Ο άντρας μου συνέχιζε να κρατάει τον πούτσο καρφωμένο στο λαιμό μου, τραβώντας με δύναμη τα μαλλιά μου προς το σώμα του, λες και ήμουν άλογο που το κουμαντάρουν με χαλινάρια. Άνοιξα τα χείλη μου και έτσι μπορούσα να αναπνέω λίγο από το στόμα και λίγο από την μύτη.
- Θα βγεις...με το σήμα, εντάξει καυλιάρα μου;
Ποιο σήμα; Αναρωτήθηκα από μέσα μου. Μετά κατάλαβα πως ο κουκουλοφόρος προετοίμαζε τον κώλο μου για κάτι μεγάλο...
- Αυτό το σήμα πόρνη, είπε ο κουκουλοφόρος.
- Αααααα, φώναξα πονεμένα καθώς ο λαιμός μου απελευθερωνόταν από τον πούτσο του άνδρα μου και ο κώλος μου υποδεχόταν τον χοντρό πούτσο του κουκουλοφόρου.
- Τώρα θα σου βιάσω τον κώλο πόρνη.
Ένιωθα τα τοιχώματα της κωλότρυπάς μου να φτάνουν στα όριά τους και καθώς ο πούτσος του με κάρφωνε ένιωθα ταυτόχρονα την κωλότρυπά μου να ανοίγει όλο και περισσότερο. Όταν ακινητοποίησε τα χέρια μου πίσω από την πλάτη μου, τότε ήταν που τρελάθηκε από την καύλα και σχεδόν σε έκσταση μου γαμούσε την κωλότρυπα με μανία. ''τσαφ, τσαφ, τσαφ...'' λες και έκανε λιποδιάλυση στην καλοσμιλευμένη μου κωλάρα. Είμαι 1,65 και το βάρος μου είναι στα 75 κιλά.
- Σε παρακαλώ, πες του να λυπηθεί τον κώλο μου.
- Γάμα την γυναίκα μου πιο δυνατά, σκίσε της τον κώλο, να πονάει για μέρες.
- Όοοοοχιιιι, δείξτε οίκτο γαμιάδες μου.
- Γάμα την πουτάνα.
Μετά από ένα μισάωρο είχα πιεί δυο φορές το σπέρμα του άντρα μου ο οποίος τώρα με κινηματογραφούσε με κάμερα ενώ ο κουκουλοφόρος είχε πλέον ανοίξει τον κώλο μου στα δύο, ώσπου τελικά...
- Χύνω πόρνη.
Ένιωσα το έντερό μου να πλημμυρίζει με το σπέρμα του αγνώστου και τον πούτσο του να βουλιάζει ολοκληρωτικά μέσα στην κωλότρυπά μου...
- Χύσε με καυλιάρη μου.
Όταν άδειασε τελείως γύρισα και έγλειψα τον πούτσο του χωρίς να αφήσω ούτε δείγμα.
Τελικά όπως αποδείχτηκε με είχε γαμήσει ένας γνωστός του. Αν και γενικά έχουμε πολύ έντονη σεξουαλική ζωή, ήταν το πιο τρελό γαμήσι που έχουμε κάνει μαζί.


~ Άντζυ